JOEY SCHAAR

VEILIG OP WEG MET JOUW SCOOTER

2takt Opvoeren

Wanneer jij jouw 2takt scooter gaat opvoeren, worden er een aantal technische aspecten aangepakt. Goed om te weten is dat een 2takt scooter harder kan opgevoerd worden, mits je budget het toelaat. Een 2takt maakt meer geluid dan een 4takt en verbruikt ook meer olie. Shop alle 2takt onderdelen bij Joey Schaar.

JOEY SCHAAR DE SPECIALIST IN SCOOTER­ONDERDELEN

Sleutel jij graag aan je scooter en ben je handig in het vervangen van scooteronderdelen? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om onderdelen van top kwaliteit hiervoor te gebruiken! Het zorgt voor een langere levensduur van jouw scooter. Bij Joey Schaar vind je scooteronderdelen van hoogwaardige kwaliteit van diverse grote bekende merken zoals: Vespa, Piaggio, Malossi en Polini waarmee jij je scooter kunt repareren en opvoeren. Bekijk ons assortiment en vind de onderdelen waar je naar op zoek bent.

4takt Opvoeren

Een 4takt opvoeren kun je om verschillende redenen doen. Zo verhoog je de betrouwbaarheid van jouw motorblok, verlaag je het verbruik in brandstof, is het milieuvriendelijker en kun je het geluid reduceren. Shop alle 4takt onderdelen bij Joey Schaar.

Onze nieuwste artikelen