Werkplaats

In de werkplaats kun je op afspraak terecht voor reparatie en onderhoud van jouw Vespa 2 takt en 4 takt. Indien de scooter niet meer rijdt, kun je zelfs gebruik maken van de ophaalservice. Met de Joey Schaar servicebus kan jouw scooter bij je thuis opgehaald worden. In sommige gevallen, als de scooter gelijk gemaakt kan worden, kun je zelfs meerijden naar de werkplaats op de Zwanenburgerdijk 348 1161NN In Zwanenburg. Op deze manier kun je er na de reparatie gelijk weer mee op weg. Voor het ophalen en/of terugbrengen geldt wel een start- en KM tarief.

Reparatie, servicebeurten en onderhoud aan je Vespa worden uitgevoerd vanuit één werkplaats. De werkplaats is uitgerust met de beste kwaliteitsgereedschappen, professionele tools en hulpmiddelen voor werkzaamheden, zoals: banden/velgen vervangen, remmen ontluchten, cilinders monteren/demonteren etc. Door deze uitrusting kunnen alle service gerelateerde zaken snel en zonder enige improvisatie uitgevoerd en geleverd worden.

Om je echt een goed beeld te geven van de werkplaats hebben wij hier hele mooie 360 graden foto’s van gemaakt. Klik op de afbeelding om alle hoeken van de werkplaats in volledig scherm te bekijken!